Bestratingen

“Met de bestratingen van Egbert Veldhuis Hoveniers sta je stevig”

Bestratingen

Investeren in kwalitatieve bestrating is investeren in de toekomst van uw tuin. En bij Veldhuis Kwekerij & Hoveniers begrijpen we dat als geen ander. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en vertalen deze naar een bestratingsplan dat perfect aansluit bij uw visie. Laat uw tuin schitteren met onze expertise en vakmanschap.

 

Onprofessioneel gelegde bestrating kan leiden tot tal van problemen, zoals wateroverlast, ongelijke ondergrond en eerder genoemde verzakkingen. Dit kan u op de lange termijn meer kosten en ongemakken bezorgen. Het is dus cruciaal om voor een expert zoals Veldhuis Kwekerij & Hoveniers te kiezen, die zorgt voor een stevige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke bestrating die jarenlang meegaat.

 

Naast een creatief tuinontwerp van de specialisten van Veldhuis Kwekerij & Hovenier is de bestrating ook een belangrijk onderdeel van het totale plaatje. Denk bijvoorbeeld aan het terras waar u in de zomeravonden gaat barbecue├źn of het tuinpad dat loopt naar uw voordeur. Je kunt ook denken aan allerlei soorten te gebruiken materiaal zoals grind en keien of aan sierstenen en betonklinkers. Het verwerken van straatverlichting is ook een sfeerverhogend idee voor uw tuin.

 

De materialen moeten niet alleen praktisch zijn maar er ook gewoon goed uitzien. Het bestraten is een vak apart. Mede omdat de bestrating voor een groot gedeelte het aanzicht bepaalt van een tuin.

 

Een vakman houdt ook rekening met het vervoeren van water en zorgt dat er geen verzakkingen optreden. Zo heeft een oprit bijvoorbeeld meer te verduren dan een tuinpad. Na intensief gebruik moeten de bestratingen van uw tuin nog net zo goed ogen en bruikbaar zijn als in het begin. Wij van Veldhuis Kwekerij & Hovenier beheersen die techniek tot in de puntjes en garanderen vakwerk. Wij leveren de tuin van uw dromen!