Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Bij Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot tuinaanleg, bestratingen en vijvers. Wij beschikken over een boomkwekerij met unieke bomen en planten. Wij zijn als hoveniersbedrijf al jaren werkzaam met enthousiasme en creativiteit. Ons doel om van iedere tuin een klein paradijs te maken. Een goed en mooi onderhouden tuin oogt fraai en is de uitgelezen plaats om helemaal tot rust te komen. Of het nu gaat om een kleine tuin of om een grote lap grond, wij kunnen uw tuin omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt. Wij pakken elke tuinklus op. Ook zijn wij gespecialiseerd in complete tuinverzorging; van renovatie en indien gewenst ook het onderhoud. Wij zijn een werkzaam als hoveniersbedrijf Apeldoorn en omgeving voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoe werken wij?

Wij zijn een klantvriendelijk hoveniersbedrijf in Apeldoorn en uw wensen  staan altijd voorop. Na een afspraak met u te hebben gemaakt bespreken we met u wat de beste mogelijkheden voor uw tuin zijn of wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Elke tuin is tenslotte anders en uw persoonlijke inbreng is belangrijk. Aan de hand van de door u verstrekte informatie maken wij een tuinontwerp op maat. Wij gaan kijken wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Dit is tevens de fase waarin er samen met u een beslissing genomen wordt over de te gebruiken materialen. Aan de hand van deze informatie, maken wij voor een passende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Nadat u tevreden bent over de offerte, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo simpel mogelijk maken en indien gewenst zelfs uit handen nemen.

Waarom kiezen klanten in Apeldoorn voor Hoveniersbedrijf  Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Heeft u vragen of advies nodig?

Bij hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis in Apeldoorn kunt u terecht voor al uw groenprojecten en bestratingen. Behalve de aanleg heeft uw tuin ook het juiste onderhoud nodig. Indien u geen tijd of groene vingers hebt, nemen wij graag voor u het werk uit handen. Ook kunnen wij u tuinadvies op maat geven. Mocht u interesse hebben, dan kunnen wij u helpen middels het geven van nuttige tips en informatie, om er voor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed verzorgd uitziet.

Neemt u gerust contact met ons hoveniersbedrijf in Apeldoorn

Bent u op zoek naar professioneel hoveniersbedrijf in of rondom Apeldoorn? Dan bent u bij hoveniers Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Wanneer u meer informatie wilt of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis helpt u met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin!