Overkapping Epe

Wilt u graag een overkapping in uw tuin in Epe? Dan ben u bij Egbert Veldhuis Hovenier aan het juiste adres. Wij geven uw tuin een compleet nieuwe uitstraling door middel van een overkapping. Wij kunnen diverse tuinoverkappingen voor u ontwerpen en realiseren. Alles omtrent uw overkapping in Epe kan geheel volgens uw wensen en behoeften. Bekijk onze laatste projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Voordelen overkapping Epe

U kunt om verschillende redenen besluiten een overkapping te laten plaatsen in Epe. Wat uw reden ook is, een overkapping brengt een aantal voordelen met zich mee. Een van de voordelen is dat een overkapping ervoor zorgt dat u een groot deel van het jaar kunt genieten van uw tuin in Epe. Tijdens zowel zonnige als regenachtige dagen kunt u beschutting zoeken, en tijdens de koudere maanden kunt u zelfs in combinatie met een heater buiten zitten. Voor het plaatsen van een overkapping is in de meeste gevallen geen vergunning nodig. U kunt een overkapping ook wegens functionele redenen laten plaatsen door deze als extra bergruimte te gebruiken. Tevens kunt u een overkapping uitbreiden tot een veranda. Wat het gebruiksdoel ook is, een overkapping zorgt zeker voor waardevermeerdering van uw huis.

Tuinontwerp Epe

Overweegt u om een overkapping door ons te laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag voor u aan de slag met het ontwerpen, realiseren en plaatsen van uw overkapping in Epe. Bij Veldhuis Hovenier kunt u rekenen op maatwerk. U kunt daarom ook kiezen voor een volledig tuinontwerp. Tevens hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dit kunt u terugzien aan de materiaalkeuze en ons vakmanschap. Veldhuis Hovenier zorgt dat u nog jarenlang kunt genieten van uw tuin.

Contact overkapping Epe

Wilt u Egbert Veldhuis Hovenier inschakelen voor een overkapping in Epe? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Mocht u interesse hebben in één van onze andere diensten zoals tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie, bestrating of het aanleggen van vijvers, kunt u ook contact met ons opnemen.