Vijver Deventer

Kan uw tuin wel een extra dimensie gebruiken? Wilt u van uw tuin een oase van rust creëren? Dan is het laten aanleggen van een mooie vijver in uw tuin in Deventer het overwegen waard! Er zijn talloze manieren om een vijver in uw tuin aan te leggen. Bovendien maakt het uw tuin een stuk persoonlijker en dynamischer.

Vijver in Deventer – passend bij uw tuinstijl

Denkt u dat een vijver niet past in de stijl van uw tuin in Deventer? Bij Veldhuis Kwekerij & Hovenier weten we als geen ander hoe een vijver tot zijn recht komt in de stijl van uw tuin. Hierbij is het belangrijk om na te denken over een aantal punten:

· De vorm van de vijver: een strakke vorm of toch liever organisch?
· Wilt u vissen in uw vijver of alleen beplanting?
· De plaatsing van de vijver, rekening houdend met licht en schaduw.

Kortom: bij het aanleggen van een vijver in Deventer komt veel kijken. Het is belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het biologisch evenwicht. De kwaliteit van het water, waterplanten en de vissen spelen hierbij een belangrijke rol. Deze factoren zorgen namelijk voor een leefbare plek voor bijvoorbeeld bloemen, insecten, kikkers en vogels. Een vijver is dus veel meer dan alleen een plas water in uw tuin. Een vijver maakt van uw tuin in Deventer een droomtuin.

Vijver Deventer – het begint met een ontwerp

Een vijver moet natuurlijk wel passen bij uw tuin. Veldhuis Kwekerij & Hovenier komt persoonlijk bij u langs om te bespreken hoe een vijver het beste in uw tuin in Deventer past. Er is bij ons heel veel mogelijk: van een kleine waterpartij tot een grote, moderne tuinvijver. Heeft u nog geen idee en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? We hebben genoeg voorbeelden om u een beter beeld te geven. Misschien heeft u zelf al een goed idee voor een vijver in uw tuin in Deventer. Twijfel dan geen seconde en geef uw wensen door, dan kijken we samen met u naar alle mogelijkheden!

Als het ontwerp op papier staat bespreken we dit altijd met u, zodat er eventueel kleine aanpassingen kunnen worden gemaakt. Er kan met dit ontwerp worden gekeken naar de juiste materialen zoals stenen en metalen. We beginnen pas met het aanleggen van de vijver in uw tuin in Deventer als deze volledig aan uw wensen voldoet. Zo garanderen wij dat een vijver een waardevolle toevoeging wordt in uw tuin!

Veldhuis Kwekerij & Hovenier

Bent u op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf voor het aanleggen van een vijver in Deventer? Dan bent u bij Veldhuis Kwekerij & Hovenier aan het juiste adres. Klanten kiezen voor ons om de volgende punten:

· We hebben een eigen kwekerij.
· We beschikken over een uitgebreide voorraad aan plantmateriaal.
· We bieden garantie op producten.
· We hebben goed opgeleide vakmensen met veel ervaring.
· We geven u altijd een eerlijk tuinadvies op maat.

Naast het aanleggen van vijvers bieden wij nog veel meer diensten om uw droomtuin te realiseren en te onderhouden. Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.