Kwekerij Epe

Op zoek naar mooie bomen en planten voor in uw tuin? Dan bent u bij Egbert Veldhuis Kwekerij & Hovenier aan het juiste adres, wij zijn namelijk een van de enige hoveniersbedrijven in de regio van Epe met een eigen kwekerij. Een kwekerij kost veel tijd en de nodige kennis en ervaring, en dat is iets waar u bij ons op aan kan. Wij kweken een divers aanbod aan soorten bomen & platen, daarnaast leveren wij desgewenst ook bomen en planten die wij niet persoonlijk kweken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor kwekerij Epe.

 

Hoe gaan wij te werk?

Bent u op zoek naar iets speciaals voor in uw tuin? Aarzel dan neem en neem direct contact met ons op of kom vrijblijvend een langs om ons assortiment te bekijken. Bij beschikken over een kwekerij van zo’n 12 hectaren groot, en daar zit zeker iets tussen wat aansluit op uw persoonlijke wensen. Wij voorzien u met vakkundig advies omtrent de planten en het onderhoud hiervan. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan bomen, planten struiken maar ook grasmatten. Daarnaast bieden we ook de benodigde accessoires aan, zoals boompalen, aanplantgrond en boombanden. Wij bezorgen ook bij u aan huis. Bekijk onze afgeronde projecten en wellicht staat uw tuin hier binnenkort ook tussen.

 

Waarom kwekerij van Egbert Veldhuis?

·         Wij beschikken over goed opgeleide vakmensen met ervaring
·         Wij streven naar de beste kwaliteit
·         Scherpe prijzen
·         Vakkundige kennis & advies op maat bij het maken van de juiste keuze
·         Goede garantie

 

Meer informatie kwekerij Epe?

Zoekt u een professionele kwekerij in Epe en omgeving? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis aan het juiste adres, wij kunnen elke tuin omtoveren tot uw persoonlijke droomtuin. Heeft u vragen omtrent onze kwekerij of speciale wensen of ideeen? Neem van vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bieden u het juiste advies om meer uit uw tuin te halen.