Sierbestrating Apeldoorn

Egbert Veldhuis werkt in en rondom Apeldoorn en is gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating; een belangrijk onderdeel bij het bepalen van de juiste uitstraling van uw tuin. Sierbestrating is de verzamelnaam voor een groot scala van mogelijkheden met betrekking tot tegels en de juiste bestrating. Sierbestrating geeft uw tuin een beter aanzien en is vakwerk.

 

Wat is sierbestrating?

De naam Sierbestrating slaat op alles wat te maken heeft met de bestrating van uw tuin. Dit kan onder meer betekenen: het plaatsen van tuintegels, het maken van een stevige oprit voor uw garage, het aanleggen van een gezellig terras, maar heeft ook te maken met de verschillende materialen, zoals grind, keien of sierstenen. Wij zijn uitermate kundig op dit gebied en houden rekening met de vele verschillende factoren in uw specifieke tuin, zoals bijvoorbeeld het verwerken van overtollig water en eventuele verzakkingen. Ook voor een gezellige sfeerverlichting in uw tuin kunt u bij ons terecht.

 

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor alle projecten met betrekking tot sierbestrating en tuinverfraaiing.  Heeft u een idee voor uw tuin en zoekt u naar gedegen en professionele hulp in of rondom Apeldoorn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In nauw overleg met u maken wij een tuinontwerp en geven we u een aantal creatieve suggesties. Als u tevreden bent met het ontwerp maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent en wij kunnen starten met de aanleg van uw nieuwe tuin.

 

Waarom kiezen klanten in Apeldoorn voor sierbestrating van Egbert Veldhuis?

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Wij garanderen vakwerk
·         Een eerlijk advies op maat
·         Gedegen kennis van de materialen en mogelijkheden
·         Goede garantie
·         Wij beschikken over een eigen boomkwekerij

 

Neemt u gerust contact met ons op

Zoekt u een gedegen en professioneel hoveniersbedrijf in of nabij Apeldoorn dat gespecialiseerd is in sierbestrating? Dan bent u bij hovenier Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt een project of hebt u vragen over sierbestrating, specifieke wensen of ideeën? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en u te voorzien van persoonlijk advies met betrekking tot sierbestrating. Wij staan voor u klaar!