Hovenier Deventer

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor uw groenproject in of nabij Deventer? Bij hovenier Egbert Veldhuis bent u aan het juiste adres voor al uw wensen met betrekking tot bomen, tuinen, bloemen, vijvers en bestratingen. Een netjes onderhouden tuin oogt niet alleen mooi, het is ook een plaats waar u even kunt ontkomen aan de dagelijkse routine. Wij helpen u met het creëren van deze oase van rust. Hovenier Egbert Veldhuis is zeer klantvriendelijk, denkt met u mee en uw wensen staan centraal. Wij kunnen grote of kleine tuinen transformeren tot een droomplaats waar u naar verlangt. Wij zijn gespecialiseerd in volledige tuinverzorging; aanleg, renovatie en indien gewenst ook het onderhoud. Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in of rondom Deventer. Bent u benieuwd naar onze projecten?

Hoe werken wij?

Om te beginnen komen wij persoonlijk bij u langs en bespreken wij met u wat de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin. Immers is elke tuin anders en uw persoonlijke input is daarom erg belangrijk. Aan de hand van uw informatie maken wij een tuinontwerp met uw wensen en wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. In deze fase wordt er samen met u een beslissing genomen over de te gebruiken materialen. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Na uw goedkeuring, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hovenier Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo simpel mogelijk maken.

Hovenier Deventer – eigen kwekerij

Wij van Egbert Veldhuis hoveniers zijn een van de enige hoveniers in de regio van Deventer die in het bezit zijn van een eigen kwekerij. Omdat wij van Egbert Veldhuis de meeste bomen en planten uit uw droomtuin zelf kweken, kunnen wij deze ook snel leveren. Daarnaast bent u gegarandeerd van van hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle boom- en plantsoorten die niet door ons persoonlijk worden gekweekt. Benieuwd naar ons assortiment aan bomen en planten? Maak een afspraak om langs te komen via veldhuishovenier@planet.nl of via 0578 – 57 68 99.

Planten uit eigen kwekerij

Waarom Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal

·         Een eerlijk tuinadvies op maat

·         Goede garantie

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een groenproject in Deventer en omstreken? Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken. Als ervaren hoveniers geven wij u met alle plezier vrijblijvend advies op maat. Wij werken met enthousiasme en creativiteit. Het is onze missie om van iedere tuin een klein paradijs te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen. Hovenier Egbert Veldhuis staat voor u klaar!