Tuinrenovatie Apeldoorn

De tuin is het pronkstuk van uw woning. Wij snappen daarom dat uw tuin er goed bij moet liggen. Naarmate de tijd vordert, kan een tuin verloederen. In dat geval gaan wij graag bij u in Apeldoorn aan de slag om tuinrenovatie te realiseren. Uiteindelijk beloven we tot een mooi resultaat te komen, zodat u weer lekker van de zon kunt genieten tijdens de zomerdagen.

Werkwijze van tuinrenovatie in Apeldoorn

Al sinds 1993 gaan we uiterst nauwkeurig te werk. Allereerst bespreken we samen uw wensen en behoeften. Wij maken een ontwerp en als u akkoord gaan met het plan, nemen we uw tuin flink onderhanden. Uiteraard behouden we bij een tuinrenovatie in Apeldoorn de bruikbare elementen, met als gevolg dat uw tuin er nog altijd vertrouwd uitziet. Schroom niet uw diepste dromen kenbaar te maken – onze experts zijn immers tot veel in staat. De tuinrenovatie vindt plaats in zowel voor- als achtertuinen in Apeldoorn.

Totaaloplossing

We renoveren niet alleen uw tuin, maar bieden ook totaaloplossingen voor al uw wensen en behoeften. Dat wil zeggen dat we u ook helpen bij:

Aanleggen. Naast de tuinrenovatie in Apeldoorn, realiseren we ook de volledige aanleg. We verzorgen het grondwerk en de afvoer van afval, leggen kabels voor verlichting, leggen bestrating en plaatsen dode materialen (hekwerken, beschuttingen, et cetera) en levende materialen (hagen, planten, graszoden, et cetera).

Onderhoud. Seizoenen gaan in elkaar over en uw tuin wordt blootgesteld aan weersveranderingen. Dat leidt ertoe dat de staat van uw tuin snel achteruitgaat. Daarom snoeien, wieden en bemesten we uw tuin en adviseren we u over wat te doen.

Overkappingen. Waar de tuin het pronkstuk van uw huis is, is de overkapping het pronkstuk van uw tuin. Overigens is een overkapping niet alleen mooi, maar ook ontzettend functioneel. Wij ontwerpen en bouwen hem voor u.

Vijvers. Om uw tuin helemaal af te maken, plaatsen wij (vis)vijvers in alle soorten en maten. De rustieke sfeer van een vijver creëert een oase van rust. Ook bij tuinrenovatie in Apeldoorn zijn we in staat om een vijver aan te leggen.

Contact over tuinrenovatie in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een hovenier die alle problemen en kansen in uw tuin kan oplossen en benutten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen de beste tuinrenovatie in Apeldoorn en omstreken. U mag natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in Vaassen!