Tuin Aanleg

“Voor aanleg van mooie tuinen moet je bij Veldhuis in Vaassen zijn”

Tuin aanleg

We werken in fases bij Veldhuis Kwekerij & Hovenier: ten eerste gaan we samen een prachtig tuinontwerp maken met al uw wensen en te gebruiken materialen. Vervolgens ontvangt u een offerte. Als alles akkoord is gaan we aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg.

 

De aanleg van de tuin valt te verdelen in de volgende onderdelen:

  • Wij maken de tuin aanleg klaar. Hiermee bedoelen we het grondwerk en het afvoeren van afval;
  • Wij leggen eventueel grondkabels voor verlichting;
  • Het plaatsen van zogenaamde dode materialen, zoals bestrating, hekwerken, schuttingen, tuinhuisjes en vijvers;
  • Het plaatsen van zogenaamde levende materialen, zoals hagen, bomen, heesters en planten en eventueel graszoden.

 

Na de gedetailleerde voorbereiding en zorgvuldige aanleg, stappen we over naar de afwerking en nazorg van uw tuin:

  • Irrigatie en waterbeheer: Om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd fris en levendig uitziet, installeren we indien gewenst een irrigatiesysteem dat past bij de specifieke behoeften van uw planten en gazon.
  • Afwerking en details: Elk tuinproject is uniek, en de finishing touch kan een groot verschil maken. Dit kan variëren van het plaatsen van tuinornamenten, het aanleggen van een grindpad, tot het installeren van een sfeervolle tuinlamp.
  • Advies voor onderhoud: Een prachtige tuin vereist ook goed onderhoud. Wij voorzien u van uitgebreid advies over hoe u uw tuin in topconditie kunt houden, van snoeitips tot bemestingsadviezen.
  • Nazorg: Onze betrokkenheid eindigt niet zodra de tuinaanleg is voltooid. Wij staan klaar voor eventuele vragen en bieden nazorg om te garanderen dat uw tuin blijft floreren.

Bij Veldhuis Kwekerij & Hovenier streven we ernaar om niet alleen een tuin te creëren die visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. We zetten ons in voor kwaliteit, vakmanschap en een tevreden klant. Uw droomtuin is bij ons in goede handen.