Tuinaanleg Zwolle

Op zoek naar een goede hovenier voor uw tuinaanleg in Zwolle? Dan bent u bij Veldhuis Hovenier op het juiste adres! Of u nu kiest voor een strak groen gazon, een tuin boordevol planten en bloemen of een moderne rotstuin. Het is allemaal mogelijk! Voorafgaand aan de tuinaanleg in Zwolle maken we een prachtig tuinontwerp in Zwolle. Egbert Veldhuis Hovenier heeft jarenlang ervaring op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Wij helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw droomtuin. Neem gerust contact met ons op voor de tuinaanleg in Zwolle.

Wat doet Veldhuis Hovenier?

Voor kleine en grote projecten met betrekking tot groenverzorging en tuinaanleg in Zwolle kunt u bij ons terecht. Het complete tuinpakket bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven in en nabij Zwolle.

Het leggen van tegels, het plaatsen van hekwerken, het plaatsen van bomen en graszoden bestratingen en schuttingen zijn allemaal klussen die vallen binnen onze diensten. Indien gewenst maken wij de tuin voor u legklaar. Wij voeren dan voorbereiding op het grondwerk uit, waarna het afval wordt afgevoerd. Ook leggen wij eventueel grondkabels aan voor verlichting. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

 

Voor uw tuinaanleg in Zwolle stellen we vooraf een offerte op met uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. We realiseren bovendien volledige tuinrenovaties in Zwolle.

Onderhoud Veldhuis hovenier

Goed onderhoud van uw tuin is een must na de tuinaanleg bij u in Zwolle. Onderhoud is belangrijk omdat in een tuin bloemen en planten, in tegenstelling tot de vrije natuur, een stuk dichter op elkaar staan. Wanneer er slecht onderhoud plaatsvindt, kan dit ten koste gaan van uw mooie planten en bloemen. Daarnaast kunnen de verschillende seizoenen ook invloed hebben op de conditie van uw tuin, uw tuin is namelijk voortdurend in beweging. Wij kunnen u advies geven en nemen u eventueel het onderhoud uit handen. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het type tuin en uw wensen. Wanneer u het onderhoud aan ons overlaat, heeft u er geen omkijken meer naar en u kunt rustig genieten van uw eigen stukje paradijs. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar in  goede conditie blijft.

Waarom tuinaanleg Zwolle door Velhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Contact tuinaanleg in Zwolle?

Zoekt u een ervaren bedrijf voor tuinaanleg in of rondom Zwolle, dan bent u bij Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt u vragen over tuinaanleg, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een opdracht in Zwolle en omstreken? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en om u te adviseren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin!