Tuinaanleg Zwolle

U wilt uw tuin laten aanleggen in Zwolle? Of wilt u een verzorgde tuin waarmee u voor de dag kan komen? Misschien wilt u een strak groen gazon, of een tuin boordevol bloemen en planten? Of houdt u meer van een moderne rotstuin, of een tuin met een fontein of vijver? De mogelijkheden voor een tuinaanleg kunnen eindeloos zijn. Voorafgaand maken wij voor u een prachtig tuinontwerp. Daarna is het belangrijk dat u voor uw tuinaanleg in Zwolle duidelijke keuzes maakt. Egbert Veldhuis is een toonaangevende partij met jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes én met het verwezenlijken van uw project. Bent u benieuwd naar onze overige diensten of projecten? Wij werken in en rondom Zwolle.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten met betrekking tot groenverzorging en tuinaanleg in Zwolle; het plaatsen van bomen en graszoden, het leggen van tegels, het plaatsen van hekwerken, bestratingen en schuttingen enzovoort.

Indien gewenst maken wij de tuin voor u legklaar. Wij voeren voorbereiding op het grondwerk uit, waarna het afval wordt afgevoerd. Ook leggen wij eventueel grondkabels aan voor verlichting.

In overeenkomst met uw wensen maken wij een ontwerp voor uw tuin en stellen wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in en nabij Zwolle. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Gaat het u om onderhoud?

Ook na de tuinaanleg bij u in Zwolle, is goed onderhoud van uw tuin een must. Waarom? In uw tuin staan uw bloemen en planten, in tegenstelling tot de vrije natuur, vaak een stuk dichter op elkaar. Als er geen of slecht onderhoud plaatsvindt, dan gaat dit ten koste van uw mooie bloemen en planten. Daarnaast kunnen de veranderende jaargetijden ook invloed hebben op de conditie van uw tuin, uw tuin is namelijk voortdurend in beweging. Wij staan u bij met advies en nemen u eventueel het onderhoud uit handen. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig is afhankelijk van het type tuin en uw wensen. U hebt er geen omkijken meer naar en u kunt rustig genieten van een stukje paradijs in uw eigen leefomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar in topconditie blijft.

Waarom kiezen klanten in Zwolle voor tuinaanleg van Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Behoefte aan tuinaanleg in Zwolle?

Zoekt u een professioneel  bedrijf voor tuinaanleg rondom of in Zwolle, dan bent u bij Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt u vragen over tuinaanleg, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een opdracht in Zwolle en omstreken? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en om u te adviseren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin!