Vijver Zwolle

Wilt u in uw tuin een oase van rust creëren? Of vindt u dat uw tuin wel een extra dimensie kan gebruiken? Dan is het eventueel een idee om de aanleg een mooie vijver in uw tuin in Zwolle te overwegen. Bij Veldhuis Hoveniers bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring. Onze hoveniers weten dan ook als geen ander hoe een vijver tot recht komt in de stijl van uw tuin in Zwolle. Wij hebben als doel om voor u uw droomtuin te realiseren. Een vijver zien wij als een perfecte toevoeging

Vijver in uw tuin in Zwolle

Met een vijver zorgt u ervoor dat uw tuin een stuk persoonlijker en dynamischer gemaakt wordt. Twijfelt u of een vijver wel in de stijl van uw tuin in Zwolle past? Dan helpen wij u graag verder en bent u van harte welkom in onze vestiging in Vaassen. Het is hierbij wel van belang om alvast na te denken over de volgende punten:

De vorm van de vijver;
Heeft u liever een strakke vorm of gaat de voorkeur uit naar organisch?

Wilt u vissen in uw vijver, beplanting of beiden;

Plaatsing van de vijver.
Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de lichtinval en de schaduw in uw tuin.

Het is belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over een vijver in uw tuin in Zwolle. Het is een prachtige toevoeging in uw tuin, maar er komt veel bij kijken. Het is van belang dat er rekening gehouden wordt met het biologisch evenwicht. Denk hierbij aan de kwaliteit van het water, de waterplanten en de vissen. Op deze manier is uw vijver een leefbare plek voor bijvoorbeeld insecten, kikkers, vogels en bloemen.

Onze werkwijze

Met een vijver maakt u van uw tuin in Zwolle, een echte droomtuin. Desalniettemin is het wel van belang dat uw vijver past bij de stijl van uw tuin. Een hoveniers komt daarom eerst bij u langs om te bespreken hoe een vijver het beste in uw tuin past. Wij luisteren altijd naar uw wensen en behoeften. Er is bij ons heel veel mogelijk. Indien u geen idee hebt waar te beginnen, hebben wij diverse voorbeelden voor u. Zo kunt u alvast kijken welke stijl vijver het beste in uw tuin in Zwolle past.

Contact

Bent u enthousiast geworden om een vijver in uw tuin in Zwolle te laten plaatsen? Of heeft u nog enkele vragen? Neem gerust contact met ons op. De ervaren hoveniers van Veldhuis helpen u graag verder. Naast de aanleg van een vijver in uw tuin in Zwolle, kunt u bij ons voor veel meer diensten terecht.