Tuinontwerp Deventer

 

Voor een goed en mooi tuinontwerp in Deventer bent u bij Veldhuis Hoveniers aan het juiste adres. Een strakke, mooie tuin begint altijd met een creatief ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat dit ontwerp samen met u gemaakt wordt. Op deze manier komen uw wensen en voorkeuren goed terug en kunnen we gezamenlijk alle mogelijkheden bespreken. Met al bijna 20 jaar ervaring en een team van goed opgeleide vakmensen helpen wij u graag verder bij het creëren van het perfecte tuinontwerp in Deventer. Onze vakmensen kunnen uw tuin in Deventer ook nog aanleggen, indien gewenst.

Werkwijze tuinontwerp Deventer

Als u geïnteresseerd bent in een tuinontwerp in Deventer, komen wij graag eens langs bij u thuis. Door een afspraak op locatie in te plannen, kunnen onze experts de tuin bekijken en gelijk in kaart brengen wat er wel en niet mogelijk is. Daarnaast kunt u tijdens deze afspraak ook uw eigen wensen en voorkeuren doorgeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het maken van het ontwerp. Als wij het tuinontwerp klaar hebben, komen we graag opnieuw naar uw locatie om het ontwerp te bespreken. Op deze manier kunnen we gelijk visueel maken wat wij hebben ontworpen en kunnen we waar nodig aanpassingen doorvoeren. Het belangrijkste is namelijk dat het ontwerp volledig aan uw wensen voldoet. Als alles akkoord is, kunnen we starten met de aanleg van uw tuin. Benieuwd hoe het eruit kan komen te zien? Bekijk eens een van onze projecten

Meer dan tuinontwerpen

Niet alleen voor een tuinontwerp in Deventer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook verschillende andere diensten. Naast het ontwerpen en realiseren van uw tuin, onderhouden wij deze in Deventer ook graag voor u. Zo zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuin en alles zo strak en mooi mogelijk blijft. Bij het ontwerp en de bouw van uw tuin staat duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel. Dit streven we na aan de hand van onze materiaalkeuzes en vakmanschap. Naast het ontwerp, de realisatie en het onderhoud doen we ook nog adviesgesprekken, renovaties, vijvers, overkappingen en bestratingen.

Contact tuinontwerp Deventer

Vragen over een tuinontwerp in Deventer of een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder.