Boomkwekerij Deventer

Bent u op zoek naar unieke bomen en planten voor uw tuin? U kunt bij Egbert Veldhuis Kwekerij en Hoveniers terecht voor verschillende boomsoorten en vaste planten. Wij zijn een van de weinige hoveniers in Deventer en omstreken met een eigen boomkwekerij. Het onderhouden van een boomkwekerij vereist vakkundigheid en ervaring. Wij zijn een bedreven hoveniersbedrijf, waarbij onze boomkwekerij met zorg wordt onderhouden. Wij kweken naast bomen ook buxus, coniferen en fruitbomen. Tevens leveren wij ook boomsoorten die niet door ons persoonlijk gekweekt worden.

 

Wat doen wij?

Wij leveren niet alleen struiken en bomen. Bij ons kunt u ook terecht voor een grote verscheidenheid aan planten, vijveraanleg en zelfs voor een tuinaanleg. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in Deventer en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de complete tuinverzorging. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten.

 

Ook de benodigde accessoires, zoals bijvoorbeeld boompalen om uw nieuwe boom te beveiligen tegen wind en storm, aanplantgrond en accessoires zoals boomband kunt u bij ons vinden. De kwekerij is zo’n 12 hectare groot en er zit ongetwijfeld iets voor u bij.
Wij voorzien u graag van advies op maat omtrent planten en de verzorging. Indien u uw tuin een metamorfose wilt geven en iets speciaals zoekt op het gebied van bomen en planten in de regio Deventer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bent u nieuwsgierig naar onze projecten?

 

Waarom kiezen klanten in Deventer voor de boomkwekerij van Egbert Veldhuis?

·         Wij hebben goed opgeleide vakmensen met ervaring
·         Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig product
·         Goede prijzen
·         Gedegen kennis zodat wij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze
·         Wij bieden u goede garantie

 

Neem gerust contact met ons op

Zoekt u een professionele boomkweker in Deventer om omstreken met kennis van zaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke tuin is anders, en vaak heel persoonlijk. Hebt u vragen over onze boomkwekerij, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een opdracht in of nabij Deventer of, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij steken graag de handen uit de mouwen.