Boomkwekerij Zwolle

U wilt uw tuin wilt verfraaien met nieuwe unieke bomen en planten? Dan bent u bij Egbert Veldhuis Kwekerij en Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn een van de weinige hoveniers in de regio Zwolle met een eigen boomkwekerij. Een boomkwekerij vereist ervaring en deskundigheid. Wij zijn volledig bekwaam om u te begeleiden bij uw keuze en u vrijblijvend tuinadvies op maat te geven. Wij kweken allerlei bomen, van coniferen tot fruitbomen en wij leveren indien gewenst ook boomsoorten die niet door ons persoonlijk gekweekt worden.

 

Wat doen wij?

Wij leveren meer dan alleen bomen en planten. Bij ons kunt u ook terecht voor een grote diversiteit  aan, grasmatten, tuinaanleg en zelfs voor een complete tuinrenovatie. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in Zwolle en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de complete tuinverzorging. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.
Ook de benodigde accessoires, zoals bijvoorbeeld boompalen om uw nieuwe boom te beveiligen tegen wind en storm, aanplantgrond en accessoires zoals boomband kunt u bij ons vinden.
Indien u iets speciaals zoekt op het gebied van bomen en planten in de regio Zwolle, aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom eens langs om het assortiment te bekijken. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen bij onze boomkwekerij vlakbij Zwolle. De kwekerij is zo’n 12 hectare groot en er zit zeker iets voor u bij. Wij staan u graag bij met deskundig advies omtrent planten en de verzorging. Bent u benieuwd naar onze projecten?

 

Waarom Boomkwekerij Zwolle?

·         Wij hebben goed opgeleide vakmensen met ervaring
·         Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig product
·         Goede prijzen
·         Gedegen kennis zodat wij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze
·         Wij bieden u goede garantie

 

Neem gerust contact met ons op

Zoekt u een professionele boomkwekerij in of rondom Zwolle met kennis van zaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke tuin is anders, en vaak heel persoonlijk. Hebt u vragen over onze boomkwekerij in omgeving Zwolle, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een project in of nabij Zwolle, of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.