Kerstboom kwekerij

Bij een kerstboom kwekerij haalt u een prachtige boom in huis voor de feestdagen. Met de Kerstdagen in aantocht begint de voorpret inmiddels. Dit betekent tijd om een kerstboom te kopen, deze een mooi plekje geven en prachtig versieren. Tijd om te genieten van alle gezelligheid en het kerstgevoel compleet te maken.

Waar een kerstboom kopen?

Tegenwoordig zijn zoveel plekken te vinden om een kerstboom te kopen. De vraag kan dan zijn ‘waar gaan we een kerstboom kopen?’. Het voordeel van een kerstboom kwekerij is dat een boom van goede kwaliteit in huis haalt. Bij Veldhuis Hovenier kunt u begin december uw kerstboom zelf kiezen. Onze grote kerstboomverkoop wilt u niet missen. Dagelijks komt onze verse aanvoer van onze kerstboom kwekerij met vele soorten en maten bomen om uit te kiezen. Omdat de december maand al druk genoeg is hebben wij bij Veldhuis Hovenier ruime openingstijden. Ook in de avond kunt bij ons tot 20:00 uur in alle rust uw kerstboom uitkiezen.

Kerstboom onderhoud

Is een mooie boom uitgekozen bij de kerstboom kwekerij? Dan is het tijd om te zorgen dat u lang kunt genieten van een mooie kerstboom. Hoe u dat doet? Kerstboom kwekerij Veldhuis heeft een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Zaag een klein stukje van de stam af.
  • Zorg dat de boom kan acclimatiseren en zet het daarom eerst op een koele plek in huis of de schuur.
  • Geef de boom regelmatig water.
  • Plaats de kerstboom minimaal 2 meter van de verwarming af.

Meer dan een kerstboom kwekerij

Veldhuis Hovenier is meer dan een kerstboom kwekerij. Wij zorgen voor uw droomtuin. Wilt u eindelijk uw tuin compleet op de schop nemen? Dan helpen wij u met de tuinrenovatie. Heeft u nieuwe bestrating nodig voor het terras? Dat regelen wij, onze vakmannen zorgen dat het totaalplaatje compleet is. Of heeft uw tuin alleen wat onderhoud nodig? Geen enkel probleem voor Veldhuis Hovenier. Neem contact met ons op en dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden voor het realiseren van uw droomtuin. Onze medewerkers voorzien u van vrijblijvend advies. Krijg een impressie van ons werk en bekijk onze voorgaande projecten op de website.