Hovenier Zwolle

Zoekt u een professionele hovenier voor uw groenproject in of rondom Zwolle? Bij Veldhuis Hovenier Zwolle kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot tuinen, bomen, planten, bestratingen en vijvers. Een goed onderhouden tuin oogt niet alleen fraai, het is ook uw oase van rust – even ontkomen aan de dagelijkse sleur. Wij helpen u graag om deze plek te realiseren. Veldhuis Hovenier Zwolle is uitermate klantvriendelijk en denk met u mee. Wij kunnen elk type tuin, groot of klein, omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt. Niks is te gek, want wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; renovatie, aanleg en indien gewenst ook het onderhoud. Onze specialisten werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in Zwolle en omstreken. Hier vindt u een overzicht van onze projecten.

Hoe werken wij?

Allereerst komen wij persoonlijk bij u langs en bespreken wij met u wat de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin. Elke tuin is tenslotte anders en daarom is uw persoonlijke inbreng erg belangrijk. Aan de hand van de door u verstrekte informatie maken wij een tuinontwerp met uw wensen. In dit stadium wordt er een beslissing genomen over de te gebruiken materialen. U ontvangt daarna een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord bent, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Veldhuis Hovenier Zwolle hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin in Zwolle en omgeving, daarom willen wij het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk maken.

Waarom Veldhuis Hovenier Zwolle?

Veldhuis Hovenier is opgericht in 1998 door Egbert Veldhuis die toen besloot om volledig voor zichzelf te beginnen. In 2001 nam hij zijn eerste medewerker aan. Inmiddels zijn we met zes medewerkers. Door onze jarenlange ervaring biedt Veldhuis Hovenier Zwolle u altijd het uiterste resultaat. U kunt om de volgende redenen kiezen voor Veldhuis Hovenier:

·         Wij hebben een eigen kwekerij;

·         Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring;

·         Onze voorraad plantmateriaal is zeer uitgebreid;

·         Wij geven eerlijk tuinadvies op maat;

·         U bent verzekerd van goede garantie.

Neem gerust contact op met hoveniersbedrijf Zwolle

Heeft u een groenproject in of nabij Zwolle? Veldhuis Hovenier komt graag een keer langs om naar uw tuin in Zwolle of omgeving te kijken. Als ervaren hoveniersbedrijf in Zwolle geven wij u vrijblijvend advies op maat. Wij werken met enthousiasme en creativiteit. Het is ons doel om van iedere tuin een oase van rust te maken. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in een offerte? U kunt dan direct contact met ons opnemen. Veldhuis Hovenier helpt u met het realiseren van uw droomtuin in Zwolle!