Hovenier Zwolle

U zoekt een professionele hovenier voor uw groenproject in of rondom Zwolle? Bij hovenier Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot tuinen, bomen, planten, bestratingen en vijvers. Een goed onderhouden tuin oogt niet alleen fraai, het is ook uw oase van rust – even ontkomen aan de dagelijkse sleur. Wij helpen u graag om deze plek te realiseren. Hovenier Egbert Veldhuis is uitermate klantvriendelijk en denk met u mee. Wij kunnen elk type tuin, groot of klein, omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt. Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; renovatie, aanleg en indien gewenst ook het onderhoud. Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in Zwolle en omstreken. Bent u nieuwsgierig naar onze projecten?

 

Hoe werken wij?

Allereest komen wij persoonlijk bij u langs en bespreken wij met u wat de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin. Elke tuin is tenslotte anders en uw persoonlijke inbreng is daarom erg belangrijk. Aan de hand van de door u verstrekte informatie maken wij een tuinontwerp met uw wensen en wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. In dit stadium wordt er een beslissing genomen over de te gebruiken materialen. U ontvangt daarna van ons een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra alles akkoord is, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hovenier Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk maken.

 

Waarom kiezen klanten in Zwolle voor Hovenier Egbert Veldhuis?

 

·         Eigen kwekerij

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal

·         Een eerlijk tuinadvies op maat

·         Goede garantie

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een groenproject in of nabij Zwolle? Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken. Als ervaren hoveniers geven wij u vrijblijvend advies op maat. Wij werken met enthousiasme en creativiteit. Het is ons doel om van iedere tuin een oase van rust te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen. Hovenier Egbert Veldhuis helpt u met het realiseren van uw droomtuin!