Boomkwekerij Apeldoorn

Bent u op zoek naar mooie planten en bomen voor uw tuin? Egbert Veldhuis Kwekerij & Hovenier is een van de weinige hoveniers in de regio Apeldoorn met een eigen boomkwekerij. Een boomkwekerij vereist kennis en ervaring, en dat is iets waar u bij ons van op aan kunt. Wij kweken allerlei bomen, van fruitbomen tot laanbomen en wij leveren desgewenst ook boomsoorten die niet door ons persoonlijk gekweekt worden.

Wat doen wij?

Zoekt u iets speciaals op het gebied van bomen in de regio Apeldoorn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of  komt u vrijblijvend eens langs om ons assortiment te bekijken. Onze kwekerij is zo’n 12 hectare groot en er zit zeker iets van uw gading bij. Wij voorzien u van gedegen advies omtrent het planten en de verzorging.
Maar wij leveren meer dan alleen maar bomen. Bij ons kunt u terecht voor een grote verscheidenheid aan planten en struiken en ook grasmatten. Ook de benodigde accessoires, zoals bijvoorbeeld boompalen om uw nieuwe boom te beveiligen tegen wind en storm, aanplantgrond en accessoires zoals boomband kunt u bij ons vinden. Indien gewenst bezorgen wij de bomen of planten bij u thuis. Bent u benieuwd naar onze projecten? Kom gerust eens langs bij onze boomkwekerij vlakbij Apeldoorn.

Waarom kiezen klanten in Apeldoorn voor de boomkwekerij van Egbert Veldhuis?

·         Wij hebben goed opgeleide vakmensen met ervaring
·         Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardig product
·         Goede prijzen
·         Gedegen kennis zodat wij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze
·         Goede garantie

Neem gerust contact met ons op

Zoekt u een professionele boomkwekerij rondom Apeldoorn met kennis van zaken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke tuin is anders, en vaak heel persoonlijk. Hebt u vragen over onze boomkwekerij in omgeving Apeldoorn, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een project in of nabij Apeldoorn, of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.