Tuinaanleg Apeldoorn

Met een mooie en goed verzorgde tuin krijgt u de rust en schoonheid van de natuur bij huis en de mogelijkheden voor een creatieve oplossing zijn eindeloos. Misschien wilt u een strak, groen gazon waar de kinderen eindeloos op kunnen spelen, met daar omheen een weelde aan bloemen en planten. Of misschien houdt u meer van een rotstuin of een tuin met een vijver en een fontein. De mogelijkheden voor een tuinaanleg kunnen eindeloos zijn. Voorafgaand maken wij voor u een prachtig tuinontwerp. Als het op tuinaanleg aankomt is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Egbert Veldhuis is een toonaangevend bedrijf op het gebied van tuinaanleg. Wij staan u graag in woord en daad bij met het verwezenlijken van uw project. Bent u benieuwd naar onze overige diensten of projecten? Wij werken in en rondom Apeldoorn.

 

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor alle projecten met betrekking tot groenverzorging en tuinaanleg; het planten van bomen en struiken, het leggen van tegels, het plaatsen van tuinhuisjes, hekwerk enzovoort. Maar ook voor een volledige renovatie.

 

Indien nodig maken wij de tuin aanlegklaar. Dat wil zeggen voorbereiding van het grondwerk waarna het afval wordt afgevoerd. Eventueel plaatsen wij kabels voor verlichting.

 

In nauw overleg met u maken wij een ontwerp voor uw tuin en stellen wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Gaat het u om het onderhoud?

Ook na het aanleggen van uw tuin, is het zaak om uw tuin te onderhouden. Waarom? Als er geen of slecht onderhoud plaatsvindt, dan gaat dit ten koste van uw mooie bloemen en planten. Daarnaast kunnen de afwisselende seizoenen ook invloed hebben op de conditie van uw tuin, uw tuin is namelijk continu in beweging. Wij staan u bij met advies en nemen u eventueel het onderhoud uit handen. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig is afhankelijk van het type tuin en uw wensen. Wanneer u zelf geen groene vingers heeft, of geen tijd hebt, laat uw tuinonderhoud dan onze zorg zijn. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar in topconditie blijft.

 

Waarom kiezen klanten in Apeldoorn voor tuinaanleg van Egbert Veldhuis?

 

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

 

Neemt u gerust contact met ons op

Zoekt u een professioneel  bedrijf voor tuinaanleg in Apeldoorn en omstreken, dan bent u bij Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt u vragen over tuinaanleg, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een project rondom of in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en om u te adviseren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin!