Hovenier Epe

Voor uw groenproject een professionele hovenier nodig in of rondom Epe? Bij hovenier Egbert Veldhuis bent u dan aan het juiste aderes voor al uw bomen, tuinen, bestrating, planten en vijvers. Even ontkomen aan de dagelijkse sleur? Een prachtige onderhouden tuin die een oase van rust is, kan u hierbij natuurlijk helpen. Wij helpen u graag om deze rust te realiseren. Hovenier Egbert Veldhuis denkt graag met u mee om de mogelijkheden te bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; renovatie, aanleg en indien gewenst ook het onderhoud. Zo kunnen wij elk tuin type van groot tot klein aan uw wensen laten voldoen. Hovenier Egbert Veldhuis werkt voor bedrijven in Zwolle en omstreken en particulieren. Hovenier Epe, dan kunt u bij Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis terecht.

Hovenier Epe – hoe gaan wij te werk?

Hovenier Egbert Veldhuis komt persoonlijk bij u langs en bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin. Geen een tuin is namelijk het zelfde. Aan de hand van de mogelijkheden en uw persoonlijke inbreng maken wij een tuinontwerp. Hierin ziet u onder andere wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Wij kunnen ook vijvers in Epe aanleggen. In deze fase worden er beslissingen genomen over materialen die gebruikt kunnen worden. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Is alles akkoord gekeurd door u? Dan gaan wij aan de slag met de volgende stap: de tuinaanleg. Hechten aan de duurzaamheid van uw tuin staat bij Hovenier Egberts Veldhuis in Epe hoog in het vaandel. Wij houden daarom het onderhoud zo eenvoudig mogelijk. Bent u nog benieuwd naar onze projecten?

Waarom Hovenier Egbert Veldhuis in Epe?

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Wij beschikken over een eigen kwekerij
·         Goed opgeleid personeel met veel ervaring
·         Goede garantie
·         Vrijblijvend eerlijk tuinadvies op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor een groenproject in Epe of nabij een professionele hovenier gezocht? Hovenier Egbert Veldhuis komt graag bij u langs om te kijken naar uw tuin. Als ervaren hoveniers geven wij u vrijblijvend het juiste advies. Met veel creativiteit en enthousiasme is ons doel om van iedere tuin uw droom tuin te maken. U kunt dus fgerust contact met ons opnemen voor vrijblijven advies. Hovenier Egbert Veldhuis helpt u graag met het realiseren van uw droomtuin!