Hovenier Apeldoorn

Zoekt u een professionele hovenier in of nabij Apeldoorn? Bij Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Een goed onderhouden tuin oogt fraai en is de uitgelezen plaats om even te ontkomen aan de dagelijkse sleur en tot rust te komen. Daar helpen wij u graag bij. Hovenier Egbert Veldhuis heeft een uitermate klantvriendelijk bedrijf en denkt met u mee.  Of het nu gaat om een kleine tuin of om een grote lap grond, wij kunnen uw tuin omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt.  Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinverzorging; aanleg, renovatie en indien gewenst ook het onderhoud. Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Bent u benieuwd naar onze projecten?

 

Hoe werken wij?

Allereerst komen wij met u bespreken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw tuin of wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Elke tuin is tenslotte anders en uw persoonlijke inbreng is belangrijk. Aan de hand van de door u verstrekte informatie maken wij een tuinontwerp dat wij aan u voorleggen en er wordt een beslissing genomen over de te gebruiken materialen. U krijgt ontvangt van ons een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat met deze offerte, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hovenier Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo eenvoudig mogelijk maken.

 

Waarom kiezen klanten in Apeldoorn voor Hovenier Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring

·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal

·         Een eerlijk tuinadvies op maat

·         Goede garantie

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een groenproject in of nabij Apeldoorn? Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken. Als ervaren hoveniers geven wij u met alle plezier vrijblijvend advies op maat. Wij werken met enthousiasme en creativiteit. Het is onze missie om van iedere tuin een klein paradijs te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen. Hovenier Egbert Veldhuis gaat voor u aan de slag!