Tuinaanleg Deventer

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of wilt u uw tuin verfraaien met een mooi groen gazon, of een tuin vol bloemen en planten? Of wilt u liever een moderne tuin waarbij strakke geometrische lijnen en duurzame materialen de hoofdrol spelen. De mogelijkheden voor een tuinaanleg zijn eindeloos. Aan een mooie tuin gaat een creatief ontwerp vooraf. In overeenstemming met uw wensen en type tuin voorzien wij u van een compleet tuinontwerp. Als het op tuinaanleg aankomt is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Egbert Veldhuis is een toonaangevend hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en onderhoud. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes én met het verwezenlijken van uw project. Bent u nieuwsgierig naar onze overige diensten of projecten? Wij werken in Deventer en omgeving.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor verschillende projecten met betrekking tot groenverzorging, tuinonderhoud en tuinaanleg; het plaatsen van planten en graszoden, het leggen van tegels, het plaatsen van bestratingen, tuinhuisjes, schuttingen enzovoort. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in en nabij Zwolle. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Indien nodig maken wij de tuin voor u aanlegklaar. Dat wil zeggen alle voorbereidende werkzaamheden op het gebied van grondwerk, waarna het afval wordt afgevoerd. Wij leggen ook eventueel grondkabels aan voor verlichting.

Wij stemmen uw wensen af op het ontwerp voor uw tuin en daarna maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte op. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in en rondom Deventer, waaronder tuinrenovaties. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid, zodat u te allen tijde van uw tuin kunt genieten.

Gaat het u om onderhoud?

Ook na het aanleggen van uw tuin, is het zaak om uw tuin te onderhouden. Waarom? In uw tuin staan uw bloemen en planten, in tegenstelling tot de vrije natuur, vaak een stuk dichter op elkaar. Als er geen of slecht onderhoud plaatsvindt, dan gaat dit ten koste van uw mooie bloemen en planten. Daarnaast kunnen de afwisselende seizoenen ook invloed hebben op de conditie van uw tuin, uw tuin is namelijk continu in beweging. Wij staan u bij met advies en nemen u eventueel het onderhoud uit handen. Hoe vaak een tuin onderhoud nodig is afhankelijk van het type tuin en uw wensen. Wanneer u zelf geen groene vingers heeft, of geen tijd hebt, laat uw tuinonderhoud dan onze zorg zijn. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar in topconditie blijft.

Waarom kiezen klanten in Deventer voor tuinaanleg van Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Neemt u gerust contact met ons op

Zoekt u een professioneel  bedrijf voor tuinaanleg in Deventer en omstreken, dan bent u bij Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt u vragen over tuinaanleg, specifieke wensen of ideeën? Of hebt u een project rondom of in Deventer? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en om u te adviseren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin!