Tuinontwerp Apeldoorn

Voor een goed tuinontwerp in Apeldoorn bent u bij Veldhuis Hoveniers in Vaassen aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1993 actief en werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen. Een mooie tuin begint altijd met een creatief ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat dit ontwerp samen met u tot stand komt. We brengen uw wensen daarom goed in kaart en kijken samen met u naar de mogelijkheden en de uitstraling van uw tuin. Op basis daarvan maken wij voor u een tuinontwerp voor uw tuin in Apeldoorn. Indien gewenst verzorgen we bovendien ook de tuinaanleg.

Werkwijze tuinontwerp Apeldoorn

Wanneer u contact met ons opneemt met het verzoek een tuinontwerp voor u te realiseren in Apeldoorn, maken wij een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak bekijken we de tuin en bespreken samen wat u met het tuinontwerp wilt bereiken. Ook geeft u uw wensen aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden op het moment dat we aan de slag gaan met het ontwerp. Als het tuinontwerp klaar is, komen we opnieuw naar Apeldoorn. We bespreken dan het ontwerp, om daarna eventueel nog kleine aanpassingen te doen. Voorop staat dat het volledig aan uw wensen moet voldoen. Als alles akkoord is dan zijn we klaar om te beginnen met de tuinaanleg. Neem ook eens een kijkje bij de verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd.

Tuinontwerp Apeldoorn en andere diensten

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een tuinontwerp in Apeldoorn. Wij leveren diverse andere diensten. Als wij uw tuin eenmaal voor u hebben ontworpen, realiseren we het ontwerp ook graag. Met andere woorden: wij leggen de tuin voor u aan op basis van het ontwerp. Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw tuin. Duurzaamheid is daarom ons uitgangspunt bij de aanleg. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en in de materiaalkeuze. Het is natuurlijk niet gezegd dat u uw hele tuin aan wilt pakken. Andere diensten die wij leveren zijn:

Contact opnemen

Heeft u vragen over de diensten van Veldhuis Hoveniers? Of wilt u graag meer weten over het maken van een tuinontwerp bij u in Apeldoorn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.