Tuinrenovatie Deventer

 

Is het tijd voor een tuinrenovatie in Deventer? Dan bent u bij Egbert Veldhuis Hovenier aan het juiste adres. Wilt u een tuin met een nieuw groen gazon en vol met bloemen en planten? Of juist een moderne tuin met duurzame materialen? De mogelijkheden voor een tuinrenovatie in Deventer zijn eindeloos. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en behoeften in kaart brengen, maken we een creatief ontwerp. Een tuinontwerp is namelijk de basis voor elke tuin. Bent u tevreden met het tuinontwerp? Dat starten wij gelijk met de tuinrenovatie in Deventer, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Voordelen van Egbert Veldhuis Hovenier

Het door ons laten uitvoeren van uw tuinrenovatie in Deventer, brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst hebben wij een eigen kwekerij, waardoor we zelf de controle en kwaliteit van onze producten kunnen bewaken. Daarnaast hebben we goed opgeleide vakmensen die al jaren actief zijn. Hierdoor beschikken ze over veel ervaring en weten ze van elke tuin een prachtresultaat te maken. Wij geven ook altijd eerlijk advies over uw tuin. Aan de hand van uw wensen en behoeften bekijken we alle mogelijkheden en komen we met een eerlijk en realistisch advies voor de tuinrenovatie in Deventer. Wij verzekeren u ook van een goede garantie, zodat u na de tuinrenovatie verzekerd bent van een stukje veiligheid. Genoeg redenen dus om uw tuinrenovatie in Deventer te laten realiseren door Egbert Veldhuis Kwekerij & Hovenier.

Meer dan tuinrenovatie Deventer

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een tuinrenovatie in Deventer. Wij leveren namelijk nog veel meer diensten dan het renoveren van tuinen. Wij doen ook aan tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud. Aan de hand van een op maat gemaakt tuinontwerp leggen wij de meest uiteenlopende tuinen aan. Zo zijn wij ook experts in het aanleggen van bestratingen en vijvers en in het plaatsen van een overkapping. Na het aanleggen van de tuin kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin uit handen nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw tuin. Voor alles op het gebied van uw tuin bent u bij Egbert Veldhuis dus aan het juiste adres.

Contact voor tuinrenovatie Deventer

Heeft u vragen over een tuinrenovatie in Deventer of interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan klaar om u verder te helpen met uw tuin.