Overkapping

Geef uw tuin een compleet nieuwe uitstraling door middel van een overkapping van Veldhuis Hoveniers. Wij kunnen diverse tuin overkappingen voor u ontwerpen en bouwen, die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. Naast dat een overkapping ontzettend mooi oogt, is het ook functioneel. Een overkapping biedt u namelijk de mogelijkheid om naast de zomer maanden, het gehele jaar te genieten van uw tuin. Heerlijk in de winter barbecue├źn onder uw overkapping met heaters. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin, of wat wij van Egbert Veldhuis Hoveniers nog meer voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat u adviseren door een deskundige.

Overkapping Overkapping Veldhuis HovenierOverkapping aan het werkOverkapping in de maakOverkapping ontwerp

Voordelen van een overkapping

  1. Bescherming tegen weersinvloeden: Een overkapping beschermt tegen regen, sneeuw en felle zonnestralen, waardoor je ongeacht het weer buiten kunt zitten.
  2. Verlenging van het buitenseizoen: Dankzij de overkapping kun je ook tijdens de koelere herfst- en lentedagen van je tuin genieten. Met een terrasverwarmer erbij kan het zelfs in de winter aangenaam zijn.
  3. Meerwaarde voor je woning: Een stijlvolle en kwalitatieve overkapping kan de waarde van je woning verhogen.
  4. Bescherming van tuinmeubilair: Onder een overkapping blijft je tuinmeubilair beschermd tegen regen, zon en vallende bladeren, waardoor de levensduur van het meubilair wordt verlengd.
  5. Extra opbergruimte: De ruimte onder de overkapping kan ook worden gebruikt om spullen op te bergen, zoals tuingereedschap of fietsen.
  6. Privacy: Afhankelijk van het ontwerp kan een overkapping extra privacy bieden, zodat je ongestoord in je tuin kunt zitten.
  7. Schaduwplek: Op hete zomerdagen biedt een overkapping een welkome schaduwplek, waardoor je toch buiten kunt zitten zonder direct in de zon te zitten.
  8. Esthetische waarde: Een goed ontworpen overkapping kan een esthetische toevoeging zijn voor je tuin en zorgen voor een gezellige sfeer.
  9. Energiebesparing: Door de schaduw die een overkapping biedt, kan het in de zomer koeler blijven in huis, wat kan resulteren in een lagere energierekening.
  10. Flexibele designopties: Overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en formaten, waardoor je er altijd een kunt vinden die bij jouw smaak en tuinontwerp past.

Wilt u meer weten over onze diensten, of bent u geïnteresseerd in een uniek tuinontwerp? Neem dan contact op met Veldhuis Kwekerij & Hoveniers. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en uw tuindromen werkelijkheid te maken.