Tuin Advies

“Veldhuis kwekerij en hovenier voor het beste tuin advies op maat”

 

Tuin advies

 

Bij Egbert Veldhuis Kwekerij & Hovenier kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in Vaassen en omgeving. Veldhuis is gespecialiseerd in de complete tuinverzorging daarbij geven wij tuin advies op maat.

 

Aan een bijzondere tuin gaat een creatief ontwerp vooraf en daar zijn smaak, stijl en sfeer erg belangrijk. Anderzijds moet een tuin ook gewoon praktisch zijn. Een belangrijk uitgangspunt van Veldhuis Kwekerij & Hovenier is om samen tot een goed ontwerp te komen voor uw tuin en alles wat daar bij komt kijken. Onze experts geven tuin advies op maat. De combinatie van bomen, planten en bloemen, bestrating, vijvers en technieken spelen een belangrijke rol bij het ontwerpen van uw tuin. Want een goede tuin heeft iets betoverends in alle seizoenen van het jaar.

 

Wij voorzien u graag van een compleet tuinontwerp inclusief tuin advies : de stevige basis van elke tuin. Samen gaan we kijken naar de uitstraling van uw tuin en welke wensen uw heeft. Daarnaast geven onze specialisten ook deskundig en eerlijk tuin advies op maat. Duurzaamheid is voor ons hoveniersbedrijf erg belangrijk. Wij zijn ervaren professionals die uitsluitend werken met uitstekend materiaal en dat weerspiegelt zich in onze tuincreaties. Zo kunt u nog jaren genieten van uw tuin.