hovenier apeldoorn

Uw hovenier in Vaassen

Aan een mooie tuin gaat een creatief ontwerp vooraf. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Als ervaren hovenier  voorzien wij u van een compleet tuinontwerp. Samen met u kijken wij welke uitstraling uw tuin heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en in de materiaalkeuze. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw tuin.

Tuin Advies

“Veldhuis kwekerij en hovenier voor het beste tuin advies op maat”

 

tuinontwerpzondertekst0

 

Bij Egbert Veldhuis Kwekerij & Hovenier kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Wij bieden het complete tuinpakket aan voor particulieren en bedrijven in Vaassen en omgeving. Veldhuis is gespecialiseerd in de complete tuinverzorging.

 

Aan een bijzondere tuin gaat een creatief ontwerp vooraf en daar zijn smaak, stijl en sfeer erg belangrijk. Anderzijds moet een tuin ook gewoon praktisch zijn. Een belangrijk uitgangspunt van Veldhuis Kwekerij & Hovenier is om samen tot een goed ontwerp te komen voor uw tuin en alles wat daar bij komt kijken. De combinatie van bomen, planten en bloemen, bestrating, vijvers en technieken spelen een belangrijke rol bij het ontwerpen van uw tuin. Want een goede tuin heeft iets betoverends in alle seizoenen van het jaar.

 

Wij voorzien u graag van een compleet tuinontwerp: de stevige basis van elke tuin. Samen gaan we kijken naar de uitstraling van uw tuin en welke wensen uw heeft. Duurzaamheid is voor ons hoveniersbedrijf erg belangrijk. Wij zijn ervaren professionals die uitsluitend werken met uitstekend materiaal en dat weerspiegelt zich in onze tuincreaties. Zo kunt u nog jaren genieten van uw tuin.

 

 

Neem contact met ons op

Stuur een bericht
Of bel:
0578 - 57 68 99