Sierbestrating Deventer

U wilt u graag uw terras een nette aanblik geven, of bent u van plan de oprit te bestraten? Dan bent u bij hovenier Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Een tuinaanleg is niet compleet zonder sierbestrating. Sierbestrating zal de sfeer in uw tuin helemaal af maken. Daarom is het kiezen van de juiste bestrating een belangrijke keuze. Sierbestrating geeft uw tuin namelijk een beter aanzien en is vakwerk.

 

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating is de verzamelnaam voor alles met betrekking tot tegels en bestrating. Dit kan onder meer betekenen: het aanleggen van een terras, het plaatsen van tuintegels of het maken van een oprit voor uw garage. Sierbestrating heeft echter ook te maken met de verschillende materialen, zoals beton, grind of sierstenen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van sierbestrating en houden rekening met de vele verschillende elementen in uw tuin. Zo houden onze vakmensen ook rekening met het vervoeren van water en zorgen dat er geen verzakkingen optreden. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van grondkabels voor verlichting, zodat u tot in de late uurtjes nog in uw tuin kunt vertoeven.

 

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor alle projecten met betrekking tot bestrating en sierbestrating. Wij doen alles op het gebied van tuinverfraaiing. Denkt u aan een mooi terras, een kronkelend betonpad of een gezellige patio. In nauw overleg met u maken wij een tuinontwerp en geven wij u advies op maat. Zodra u tevreden bent met het ontwerp maken wij een voor u zo gunstig mogelijke offerte op. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en kunnen wij starten met de aanleg van uw tuin.

 

Waarom kiezen klanten in Deventer voor sierbestrating van Egbert Veldhuis?

·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Wij beschikken over een eigen boomkwekerij
·         Wij garanderen vakwerk
·         Een eerlijk advies op maat
·         Gedegen kennis van de materialen en mogelijkheden
·         Goede garantie

 

Neem gerust contact met ons op

Zoekt u een gedegen en professioneel hoveniersbedrijf in Deventer en omgeving dat gespecialiseerd is in sierbestrating? Dan bent u bij hovenier Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Hebt een project of hebt u vragen over sierbestrating, specifieke wensen of ideeën? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer langs om naar uw tuin te kijken en u te voorzien van persoonlijk advies met betrekking tot sierbestrating. Wij maken van uw tuin een droomtuin!