EgbertVeldhuiskwekerijenhovenier0

Uw hovenier in Vaassen

Aan een mooie tuin gaat een creatief ontwerp vooraf. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Als ervaren hovenier  voorzien wij u van een compleet tuinontwerp. Samen met u kijken wij welke uitstraling uw tuin heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en in de materiaalkeuze. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw tuin.

Tuin Ontwerp

“Het tuinontwerp van Veldhuis geeft de tuin een nieuw gezicht”

paint-img

Als u ons opbelt met het verzoek voor een tuinontwerp, komen wij persoonlijk bij u langs om te kijken. We bespreken dan samen wat u met het tuinontwerp wilt bereiken.

 

U geeft dan alle wensen door, zodat deze in het ontwerp worden meegenomen. Hiermee gaan wij aan de slag en als het ontwerp klaar is komen we bij u terug. Dan bespreken we het ontwerp, om dan nog eventueel kleine aanpassingen door te voeren. Het ontwerp moet uiteraard volledig aan uw wensen voldoen. Aan de hand van dit ontwerp kan dan samen gekeken worden naar de te gebruiken materialen.Aan de hand van deze gegeven krijgt u een offerte op maat, zodat u weet wat de kosten zijn. Als alles akkoord is dan zijn we klaar om te beginnen met de tuinaanleg.

 

Neem contact met ons op

Stuur een bericht
Of bel:
0578 - 57 68 99