Vijvers

“De vijver door Veldhuis Hovenier maakt de tuin helemaal compleet”

Egbert Veldhuis tuinontwerp vijver

Een mooie vijver zorgt voor een extra dimensie in een tuin en creëert een oase van rust. Water leeft en beweegt. Een vijver is daarom ook erg persoonlijk en kan op talloze manier worden aangelegd. Volgens Veldhuis Kwekerij & Hovenier komt een vijver het beste tot zijn recht als het aansluit bij de stijl en inrichting van uw tuin.

Denk bijvoorbeeld aan de vorm: strak of organisch. Wilt u vissen of alleen beplanting? Waar gaat de vijver komen? Houdt je rekening met licht en schaduw? De vijveraanleg kan op talloze manieren. Een biologisch evenwicht is erg belangrijk. De kwaliteit van het water, de waterplanten en de vissen vormen een biotoop vol met levendigheid van bloemen, insecten, vissen, kikkers, vogels en anderen. Met deze factoren moet je rekening houden.

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van vijvers bent u daarom bij Veldhuis Kwekerij & Hovenier op het juiste adres. We kunnen vele soorten voor u aanleggen: van een kleine waterpartij tot een groots opgezette, moderne tuinvijver. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te werken met allerlei stoffen zoals stenen en metalen. Er zijn kortom heel wat vijvers mogelijk bij ons. We hebben ook genoeg voorbeelden ter inspiratie. Mocht u zelf al een goed idee hebben voor een vijver, aarzel dan niet om dat te overleggen met ons en te kijken naar alle mogelijkheden! Het belangrijkste is dat de vijver past in het ontwerp van uw droomtuin.