hoveniersbedrijf apeldoorn hovenier Epe

Uw hovenier in Vaassen

Aan een mooie tuin gaat een creatief ontwerp vooraf. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Als ervaren hovenier  voorzien wij u van een compleet tuinontwerp. Samen met u kijken wij welke uitstraling uw tuin heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Bij het aanleggen van uw tuin ligt de focus op duurzaamheid. Dat ziet u terug in ons vakmanschap en in de materiaalkeuze. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw tuin.

Bestratingen

“Met de bestratingen van Egbert Veldhuis Hovenier sta je stevig”

Bestrating

 

Naast een creatief tuinontwerp van de specialisten van Veldhuis Kwekerij & Hovenier is de bestrating een belangrijk onderdeel van het totale plaatje. Denk bijvoorbeeld aan het terras waar u in de zomeravonden gaat barbecueën of het tuinpad dat loopt naar uw voordeur. Je kunt ook denken aan allerlei soorten te gebruiken materiaal zoals grind en keien of aan sierstenen en betonklinkers. Het verwerken van straatverlichting is ook een sfeerverhogend idee voor uw tuin.

 

De materialen moeten niet alleen praktisch zijn maar er ook gewoon goed uitzien. Het bestraten is een vak apart. Mede omdat het voor een groot gedeelte het aanzicht bepaalt van een tuin.

 

Een vakman houdt ook rekening met het vervoeren van water en zorgt dat er geen verzakkingen optreden. Zo heeft een oprit bijvoorbeeld meer te verduren dan een tuinpad. Na intensief gebruik moet het nog net zo goed ogen en bruikbaar zijn als in het begin. Wij van Veldhuis Kwekerij & Hovenier beheersen die techniek tot in de puntjes en garanderen vakwerk. Wij leveren de tuin van uw dromen!

 

 

Neem contact met ons op

Stuur een bericht
Of bel:
0578 - 57 68 99