Tuinontwerp Epe

Heeft u een professionele tuinman nodig voor uw tuinontwerp in Epe of omgeving? Dan kunt u terecht bij Veldhuis Hoveniers. Bij uw tuinontwerp in Epe of omgeving houden wij rekening met alle aspecten, zoals de beplanting en de bestrating. Wilt u even ontspannen van uw dagelijkse routine en even genieten van de buitenlucht? Dan kan een prachtig onderhouden tuin u hierbij helpen. Onze professionele tuinman helpt u graag om deze tuin te creëren. Veldhuis Hoveniers denkt graag met u mee over de diverse mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, renovatie, constructie en indien gewenst onderhoud in onder andere Epe en omgeving. We kunnen elk soort tuin volledig naar uw wensen ontwerpen. Wij zijn ook actief in de omgeving van Zwolle. Voor het beste tuinontwerp in Epe en omgeving gaat u naar Veldhuis Hoveniers.

Uw tuinontwerp door Veldhuis Hoveniers

Wij komen bij u langs om de wensen en behoeften voor uw tuinontwerp in Epe of omgeving te bespreken. Geen tuin is hetzelfde. We maken een tuinontwerp op basis van de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Hierin ziet u onder andere wat er nodig is om uw ideale droomtuin te realiseren. In deze fase worden beslissingen genomen over materialen die kunnen worden gebruikt. Na het gesprek ontvangt u een offerte op maat. U weet precies wat u kunt verwachten qua prijzen en komen er geen onverwachte kosten bij. Bent u akkoord met onze offerte? Dan gaan we verder met de volgende stap: de aanleg van de tuin. Bij Veldhuis Hoveniers hechten wij waarde aan de duurzaamheid van uw tuin. Daarom houden we het onderhoud zo eenvoudig mogelijk. Bent u benieuwd naar onze projecten? Neem dan hier een kijkje.

Waarom een tuinontwerp in Epe door Veldhuis Hoveniers?

  • Uitgebreide voorraad plantmateriaal
  • We beschikken over een eigen kwekerij
  • Opgeleid personeel met veel ervaring
  • Goede garantie
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Eerlijk advies

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor een tuinontwerp in Epe of omgeving kunt u altijd terecht bij Veldhuis Hoveniers. Wij kijken ernaar uit om aan de slag te mogen met uw tuin. Onze experts voorzien u graag van tips over de geschikte materialen om het tuinontwerp van uw dromen te realiseren. Met veel creativiteit en enthousiasme is ons doel om van uw tuin een droomtuin te maken. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden voor tuinontwerp in Epe of omgeving? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.