Hoveniersbedrijf Deventer

Bij Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw wensen en ideeën met betrekking tot tuinaanleg, bestratingen en vijvers. Voor unieke bomen en planten bent u bij onze boomkwekerij aan het juiste adres. Ons doel is om van iedere tuin een paradijs te maken. Een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. Een goed onderhouden tuin oogt namelijk niet alleen fraai, maar het is de uitgelezen plaatst om even helemaal tot rust te komen. Of het nu gaat om een kleine tuin of om een grote lap grond, wij kunnen uw tuin omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt.  Wij zijn als hoveniersbedrijf al jaren enthousiast werkzaam en geen klus is ons te zwaar. Ook zijn wij gespecialiseerd in complete tuinverzorging; van renovatie en indien gewenst ook het onderhoud.  Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in en rondom Deventer.

Hoe werken wij?

Wij zijn een klantvriendelijk hoveniersbedrijf en vanzelfsprekend staat uw wensen altijd voorop. Wij komen persoonlijk bij u langs en wij bespreken met u wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Elke tuin is anders en vraagt om een andere aanpak. Uw persoonlijke input is daarom voor ons erg belangrijk.
Aan de hand van uw informatie maken wij een tuinontwerp op maat. Wij gaan kijken wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Dit is tevens ook de fase waarin wij in overleg met u een beslissing maken over de te gebruiken materialen. Aan de hand van deze informatie, maken wij voor een offerte op maat. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.
Als u tevreden bent over de offerte, kunnen wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo simpel mogelijk maken en indien gewenst zelfs uit handen nemen.

Waarom kiezen klanten in Deventer voor Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Heeft u vragen of advies nodig?

Bij hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis kunt terecht voor al uw groenprojecten en bestratingen. Behalve de aanleg is het ook belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Mocht u geen tijd hebben, dan nemen wij graag voor u het werk uit handen. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinadvies op maat. Indien gewenst kunnen wij u helpen middels het geven van waardevolle tips en informatie, om er voor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed verzorgd uitziet.

Neemt u gerust contact met ons op

Zoekt u een professioneel  hoveniersbedrijf in Deventer en omstreken? Dan bent u bij hoveniers Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Indien u meer informatie wilt of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis helpt u met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin!