Tuinrenovatie Epe

Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis denkt graag met u mee over uw tuinrenovatie en kan desgewenst een nieuw tuinontwerp of beplantingsplan voor u maken. Als u dit ontwerp heeft goedgekeurd, kunnen we u een scherpe offerte aanbieden voor de uitvoering van de tuinrenovatie aan uw tuin. Egbert Veldhuis is in de afgelopen jaren veel betrokken geweest bij het renoveren van tuinen in Epe en omgeving.

 

Werkwijze

Al sinds 1993 gaan we uiterst nauwkeurig te werk. Allereerst bespreken we samen uw wensen en behoeften. Wij maken een ontwerp en als u akkoord gaat met het plan, nemen we uw tuin flink onder handen. Uiteraard behouden we bij een tuinrenovatie in Epe de bruikbare elementen, met als gevolg dat uw tuin er nog altijd vertrouwd uitziet. Schroom niet uw diepste dromen kenbaar te maken – onze experts zijn immers tot veel in staat. De tuinrenovatie vindt plaats in zowel voor- als achtertuinen in Epe.

 

Meer dan tuinrenovatie Epe

Naast tuinrenovaties in Epe doen we bij Egbert Veldhuis Hovenier nog veel meer. Wij zijn namelijk ook uw partner voor tuinaanleg, tuinonderhoud en het maken van tuinontwerpen. Daarnaast zijn wij ook experts op het gebied van bestratingen, het maken van vijvers en het plaatsen van overkappingen. Bij ons kunt u dus voor veel meer terecht dan enkel een tuinrenovatie in Epe.

 

Contact over tuinrenovatie in Epe

Bent u op zoek naar een hovenier die alle problemen en kansen in uw tuin kan oplossen en benutten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen de beste tuinrenovatie in Epe en omstreken. U mag natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in Vaassen!