Overkapping Apeldoorn

Bent u op zoek naar de juiste partij om een overkapping in uw tuin in Apeldoorn te realiseren? Schakel dan Egbert Veldhuis Hoveniers & Kwekerij in. Een overkapping biedt veel voordelen, voor zowel uw huis als uw tuin. Bovendien heeft u er zelf ook veel baat bij. Het overkappen van (een deel van) uw tuin zorgt voor een mooie sfeer en uitstraling. Wat voor sfeer en uitstraling? Dat is aan u. Wij ontwerpen en realiseren de overkapping op basis van uw wensen. Uiteraard adviseren we u graag.

Voordelen overkapping Apeldoorn

U kunt verschillende redenen hebben om te kiezen voor een overkapping in Apeldoorn. Wat de reden ook is, het brengt een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat een overkapping in uw tuin in Apeldoorn ervoor zorgt dat u een groot deel van het jaar kunt genieten van uw tuin. Is het warm en zonnig weer? Dan kunt u de beschutting opzoeken. Dit geldt natuurlijk ook als het regent. Is het eigenlijk te koud om buiten te zitten? Met een heater en een dekentje is het onder uw overkapping al snel aangenaam. In de meeste gevallen is voor het plaatsen van een overkapping geen vergunning vereist. U kunt een deel van de overkapping ook functioneel inzetten door er bergruimte van te maken, voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap. Ook niet onbelangrijk is dat een overkapping in uw tuin zorgt voor waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast is een overkapping in Apeldoorn eenvoudig te plaatsen op de door u gewenste plek.

Een overkapping laten plaatsen

Overweegt u een overkapping door ons te laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerpen, realiseren en plaatsen van uw overkapping in Apeldoorn. Bij Veldhuis Hovenier verzorgen we maatwerk. Wilt u niet alleen een overkapping, maar een compleet tuinontwerp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij het aanleggen van uw overkapping in Apeldoorn hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Dit is terug te zien in de materialen die we gebruiken en in ons vakmanschap.

Contact overkapping Apeldoorn

Wilt u Egbert Veldhuis Hoveniers & Kwekerij inschakelen voor een overkapping in Apeldoorn? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Veldhuis Hovenieris niet alleen thuis in overkappingen. Wij bieden tal van andere diensten aan, zoals  tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie, bestrating en vijvers.  Ook als u hier vragen over heeft kunt u gerust contact opnemen.