Hoveniersbedrijf Zwolle

Bij Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw wensen en ideeën met betrekking tot tuinaanleg, bestratingen en vijvers in Zwolle. U bent welkom op onze boomkwekerij, waar u ruim de keuze heeft tussen unieke bomen en planten. Ons doel is om van iedere tuin een paradijs te maken. Een plek waar u fijn kunt vertoeven. Een goed onderhouden tuin oogt niet alleen fraai, maar het is de uitgelezen plaatst om even helemaal tot rust te komen. Of het nu gaat om een kleine tuin of om een grote lap grond, wij kunnen uw tuin omvormen tot de droomplaats waar u naar verlangt.  Wij zijn als hoveniersbedrijf al jaren enthousiast werkzaam en geen klus is ons te zwaar. Ook zijn wij gespecialiseerd in complete tuinverzorging; van renovatie en indien gewenst ook het onderhoud. Ons hoveniersbedrijf werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven in Zwolle en omstreken.

Hoe werken wij?

Wij zijn een klantvriendelijk hoveniersbedrijf  in Zwolle en uw wensen staan altijd voorop. Wij komen persoonlijk bij u langs en bespreken wij met u wat de beste opties zijn voor uw tuin. Elke tuin is anders en vraagt om een andere aanpak. Uw persoonlijke input is daarom voor ons erg belangrijk.
Aan de hand van uw informatie maken wij een tuinontwerp op maat. Wij gaan kijken wat er nodig is om uw droomtuin aan te leggen. Dit is ook de fase waarin er samen met u een beslissing genomen wordt over de te gebruiken materialen. Aan de hand van deze informatie, maken wij voor een passende offerte. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.
Nadat u tevreden bent over de offerte, gaan wij aan de slag met de volgende fase: de tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis hecht veel waarde aan de duurzaamheid van uw tuin, daarom wil hij het onderhoud voor u zo simpel mogelijk maken en indien gewenst zelfs uit handen nemen.

Waarom kiezen klanten in Zwolle voor Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis?

·         Eigen kwekerij
·         Goed opgeleide vakmensen met veel ervaring
·         Uitgebreide voorraad plantmateriaal
·         Een eerlijk tuinadvies op maat
·         Goede garantie

Heeft u vragen of advies nodig?

Bij hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis kunt u terecht voor al uw groenprojecten en bestratingen. Behalve de aanleg heeft uw tuin ook het juiste onderhoud nodig. Wij nemen graag voor u het werk uit handen. Ook kunnen wij u tuinadvies op maat geven. Mocht u interesse hebben, dan kunnen wij u helpen middels het geven van nuttige tips en informatie, om er voor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed verzorgd uitziet.

Neemt u gerust contact met ons op

Bent u op zoek naar professioneel  hoveniersbedrijf in of rondom Zwolle? Dan bent u bij hoveniers Egbert Veldhuis aan het juiste adres. Wanneer u meer informatie wilt of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hoveniersbedrijf Egbert Veldhuis helpt u met het realiseren en onderhouden van uw droomtuin!